Aanbod Annahaeghe

In Annahaeghe worden diverse woningtypes gefaseerd aangeboden. Fase 1 en 2 volledig verkocht. De verkoop van fase 3 is gesloten!

Annahaeghe: een unieke plek om te wonen!

Annahaeghe is een nieuwe woonbuurt in het noordelijk deel van het Annapark met een grote variatie van woningtypen. De eigentijdse, landelijke doch ingetogen architectuur met rijke detaillering en hoogwaardig materiaalgebruik bij de woningen sluit helemaal aan op het groene karakter van deze plek.

Twee-onder-een-kapwoningen

De twee onder-een-kapwoningen hebben een klassieke detaillering, passend bij de andere gebouwen op het Annapark. U kunt een keuze maken uit drie typen twee-onder-een-kapwoningen: Carpinus, Stuifduin & Burcht.

Bekijk de woningen

Parkvilla's

De Parkvilla’s hebben een uitgebalanceerde, klassieke doch ingetogen uitstraling. Deze klassieke bouwstijl wordt gekenmerkt door een sierlijke en zorgvuldige detaillering. Het luxueuze karakter van deze woningen wordt extra benadrukt door het fraaie metselwerk én de toepassing van erkers of grote ramen met luiken.

Bekijk de villa's

Parkkavels

De ruime Parkkavels liggen op een prachtige plek in het monumentale park: aan de stuifduinen, die het groene decor vormen waarop uw woning wordt gerealiseerd. Deze maximaal 19 te realiseren kavels bieden u de mogelijkheid om zelf uw eigen droomhuis te realiseren.

Bekijk de kavels

Parkbungalows

Prachtig gelegen aan de noordzijde en groene rand van Annahaeghe worden fraaie, levens­loopbestendige Parkbun­ga­lows gerealiseerd met een verfijnde en tegelijkertijd opvallend moderne architectuur.

De Parkbungalows zijn in fase 1 & 2 verkocht.