Twee-onder-een-kapwoningen

Maak een keuze uit één van de verschillende woningtypen die in Annahaeghe gerealiseerd worden.

Annahaeghe: een unieke plek om te wonen!

Annahaeghe is een nieuwe woonbuurt in het noordelijk deel van het Annapark met een grote variatie van woningtypen. De eigentijdse, landelijke doch ingetogen architectuur met rijke detaillering en hoogwaardig materiaalgebruik bij de woningen sluit helemaal aan op het groene karakter van deze plek.

Twee-onder-een-kapwoningen Carpinus

Deze twee onder-een-kapwoningen hebben een klassieke detaillering, passend bij de andere gebouwen op het Annapark. De combinatie van zorgvuldig geselecteerde tinten van de ­bakstenen met verfijnde materialen, zorgen voor een luxueuze uitstraling. Daarnaast geven de ingetogen gevelcomposities een bijzonder accent aan de woning.

Bekijk de woningen

Twee-onder-een-kapwoningen Stuifduin

De klassieke architectuur van deze twee-­onder-een-kapwoningen Stuifduin wordt versterkt door het toepassen van een hardstenen sluitsteen op de hoeken van de woning en de hardstenen afdekkers op de toppen van de gevels, geïnspireerd door een kenmerk dat wij ook elders terugzien op het Annapark.

Bekijk de woningen

Twee-onder-een-kapwoningen Burcht

Tegen de unieke natuur van het Dassenbos worden twee-onder-een-kap­wonin­gen gerealiseerd met een volledig woon- en slaapprogramma op de begane grond. Naast de ruime woonkamer, vindt u hier een slaap- en een badkamer. Ook voor uw woonkeuken is een mooie plek gereserveerd met een duidelijke verbinding richting de tuin.

De twee-onder-een-kapwoningen type Burcht zijn in fase 1 & 2 verkocht.