Annahaeghe: Uniek wonen in het Annapark

Annahaeghe is een unieke woonomgeving. En gaat onderdeel uitmaken van het monumentale Annapark die op dit moment wordt omgetoverd tot een locatie voor wonen, werken, recreatie, zorg en meer…

Nieuwe woonbuurt

Annahaeghe is een nieuwe woonbuurt in het noordelijk deel van het Annapark met een grote variatie van woningtypen. De eigentijdse, landelijke doch ingetogen architectuur van de woningen, met rijke detaillering en hoogwaardig materiaalgebruik, sluit helemaal aan op het groene karakter van deze plek. Dit komt daarnaast ook tot uiting in de stedenbouwkundige en landschappelijke opzet van Annahaeghe.

Authentiek aanzicht

De karakteristieke Carpinushaag loopt dwars door en rond het plangebied. Deze haag wordt volledig in ere hersteld. Door het planten van nieuwe hagen in voortuinen, zijtuinen en achtertuinen van alle woningen versterken we het authentieke aanzicht van de buurt en zal Annahaeghe zich inbedden in het al aanwezige groen.

Kavelkaart Annahaeghe

Er worden verschillende woningtypen in Annahaeghe gerealiseerd en gefaseerd in verkoop gebracht. In de onderstaande interactieve kaart zijn alle woningen zichtbaar. Klik op een van de woningen voor meer informatie. De woningen van fase 1 en 2 zijn allemaal verkocht. De verkoop van de derde en laatste fase is gesloten!